Sök på sidan

Arkisin

8-16

Poikkeukselliset aukioloajat

 
search icon
rorman_image-bilder_0190.jpg

Lämmitysjärjestelmät

Hyvin toimivaan ja korkealaatuiseen lämmitysjärjestelmään kannattaa panostaa. Me autamme sinua arvioimaan onko maalämpö, öljy vai kaukolämpö sinulle ja kiinteistöllesi sopivin!

Tarjoamme mm. Termocal, Ariterm ja Nibe lämmitysjärjestelmiä, lisäksi Roth ja Uponor lattialämmitystä ja Ouman, Grundfos, Kolmeks ja ABS pumppuja varusteineen.

Maalämpöpumput

Asentamalla lämpöpumpun voit vähentää energiakustannuksia jopa 80%. Tämä johtuu siitä, että lämpöpumpun ensisijainen energianlähde on kallio, pintamaa tai lähellä oleva vesistö,ja nämä kaikki energianlähteet ovat ilmaisia.

Koska lämpöpumppujen hyötysuhde on korkea, maksaa investointi itsensä takaisin suhteellisen nopeasti. Huomaat taloudelliset edut jo ensimmäisenä kuukautena siitä, että lämmityskustannuksesi ovat huomattavasti pienemmät.

Kaukolämpö

Kaukolämpö on luonnonystävällinen ja pitkällä tähtäyksellä edullinen lämmitysvaihtoehto.

Olemme asentaneet kaukolämpökeskuksia ja – aggregaatteja useisiin kerrostaloihin ja omakotitaloihin Pietarsaaressa. Muun muassa Edsevöön ja Purmoon asennettiin aluelämpö hakelämpökeskuksista yhteistyössä Pedersören Lämmön kanssa.

Alfa Lavalilla, GST:llä ja WTT:llä on ratkaisut sekä omakotitaloon että kerrostaloon.

rorman_image-bilder_0190.jpg
rorman_logo-inv.png

Ota yhteyttä!

Tervetuloa käymään!

Pohjanlahdentie 31

68600 PIETARSAARI

Avoinna: arkisin 8-16

Luotettavakumppani_RGB.jpg

RALA_patevyys_RGB.jpg

Ⓒ Rörman Ab Oy, 2019